– God service og oppfølging fra Flow-Teknikk

– God service og oppfølging fra Flow-Teknikk

logo for tronrud engineering

Tronrud Engineering AS jobber med et bredt spekter av prosjekter, og benytter produkter fra mange ulike leverandører. Siden 2014 har de fått levert masseflow-kontrollere fra Flow-Teknikk til flere av sine prosjekter. Ifølge ingeniør Eivind Rosén er de godt fornøyd med Flow-Teknikk som leverandør.

Funksjonelle produkter og god innledende support

Tronrud Engineering AS benytter masseflow-kontrollere til dosering av gass inn til kammere på sine maskiner. Ifølge Rosén har produktene fra Flow-Teknikk vist seg å være svært velegnet til deres bruk. Det er først og fremst funksjonaliteten på produktene som er årsaken til det langvarige samarbeidet.

– Produktene vi får fra Flow-Teknikk dekker våre behov. De har en masseflow-kontroller med stor range, som sørger for at vi kan kjøre både små og store mengder gass og likevel ha god kontroll, sier han.

Rosén forteller videre at den gode veiledningen de fikk innledende var avgjørende for valg av leverandør.

– Vi fikk god support, og det er viktig når du skal jobbe med ting du ikke har gjort så mye av tidligere. Du har en idé om hvordan ting skal virke, men trenger likevel hjelp for å komme dit, sier han.

Han mener at det er stor forskjell mellom ulike leverandører på dette området, men at Flow-Teknikk har høy kompetanse og er flinke til å formidle hvordan produktene skal brukes..

Gir god oppfølging, også til mindre kunder

Også leveransetiden ved bestilling har svart til Roséns forventninger. Flow-Teknikk har bistått ved montering av produkter, noe som har vært et godt tiltak for at leveransen skulle fungere optimalt. De har også vært gode på service og hatt rask responstid når det har vært behov for det.

– Kvaliteten på produktene har vi stort sett vært fornøyd med. Det har oppstått noen utfordringer, uten at dette nødvendigvis skyldes produktet i seg selv. Men Flow-Teknikk har uansett løst alt underveis, forteller Rosén.

Den gode oppfølgingen har vært en trygghet for Tronrud Engineering, ettersom det er snakk om relativt avanserte produkter.

– De har vært «på», både med kalibrering, justeringer, feilsøking og reparasjoner. Vi har jo mange spesielle produkter, og kjøper ofte kun et utvalg produkter fra hver leverandør. Da er det også en styrke at de er flinke til å følge oss opp, selv om vi bare kjøper litt, sier Rosén.

Anbefaler Flow-Teknikk på det varmeste

Tronrud Engineering har nylig gjort en ny bestilling av kontrollere fra Flow-Teknikk til et nytt prosjekt de skal i gang med. Eivind Rosén er klar på at han gjerne anbefaler Flow-Teknikk som leverandør til andre med behov for tilsvarende produkter.

– Ja, definitivt! Det har jeg for så vidt også gjort, avslutter han.

Har din bedrift behov for flowmålere eller andre produkter til deres prosjekter. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.