Sisterne Drift benytter våre flowmålere

Sisterne Drift benytter våre flowmålere

Flow-Teknikk AS leverer flowmålere til Sisterne Drift DA, til bruk på deres anlegg. Daglig leder i Sisterne Drift, Petter Winther, beskriver Flow-Teknikk som en stabil leverandør som alltid leverer etter forventningene.

Føler seg godt ivaretatt

Sisterne Drift bruker clamp-on ultralyd flowmålere fra Flow-Teknikk til å måle strømning i rørene på sine anlegg, for å få oversikt over egen import samt på distribusjonsrørene mot bilfyllerack. Flowmålerne gir Sisterne Drift den informasjonen og oversikten de har behov for, og fungerer bra med deres egne systemer. 

–  Vi begynte å bestille flowmålere fra Flow-Teknikk rundt 2010–2011. Hvorfor vi landet på akkurat dem husker jeg ikke, for det begynner å bli en stund siden, men de leverer gode produkter og ekspanderer bra, forteller Winther. 

Videre beskriver han Flow-Teknikk som en kompetent og pålitelig leverandør, noe som har lagt grunnlag for det gode og langvarige kundeforholdet.

– De er heller ikke så altfor store. Det gjør at vi føler oss godt ivaretatt, sier han.

God teknisk kunnskap og gode på kundeservice 

Samarbeidet med Flow-Teknikk beskriver Winther som smertefritt. De trenger sjelden å ha direkte kontakt med dem, utover å gjøre bestillinger og avtaler om montering, og opplever at alt fungerer som det skal. 

– Vi har et par kontaktpersoner hos Flow som følger oss opp. De leverer alltid det de har lovet og monterer etter avtale. Vi har også en egen elektriker som kobler opp målerne til vårt system, forteller Winther.

Han har ingen problemer med å anbefale Flow-Teknikk som leverandør av flowmålere.

– De har god teknisk kunnskap og er flinke på kundeservice. Det er viktig for oss, konstaterer han.

Kontakt oss gjerne dersom du har behov for flowmålere eller vil ha mer informasjon om våre produkter