Hvorfor bruke seglass?

Seglass brukes i stor grad som et visuelt hjelpemiddel i prosesser og kretser hvor det går en strøm av gass eller væske. De gir vinduer til rørledninger, slik at brukeren umiddelbart kan se om det er en strøm, i tillegg til å observere hastighet og fargeforhold.

Vårt sortiment passer til industrielle applikasjoner med arbeidstemperaturer opptil 250ºC, arbeidstrykk opptil 16 bar for standardområdet og 40 bar for høytrykksområdet. Produktene leveres i rustfritt stål, karbonstål eller messing. Vi kan også tilby seglass i andre materialer slik som duplex og hastelloy.
Ta kontakt for mer informasjon.

Style P

Style P

Style P

Dette designet har en glatt tut i kroppen. Det brukes til å sjekke for tilstedeværelsen av en væske der det er periodisk strømning, delvis fylte linjer eller innblandet luft. Den kan brukes i vertikale eller horisontale linjer. Den integrerte dryppleppen gjør den ideell for lekkasjedeteksjon.

 

Style F

Style F

Med klaffen og en lettlest skala brukes Style F seglass til å kontrollere strømningshastigheten til en væske i en rørledning. Den kan brukes i vertikale eller horisontale linjer, og er ideell som en forsikringsløsning der du trenger å opprettholde en konstant strømning, for eksempel i smøre- eller kjølesystemer.

 

Style F
Style S

Style S

Denne modellen kan monteres i alle rørledninger og brukes over et bredt spekter. Med den synlige PTFE-spinneren, er Style S egnet for klare og uklare væsker.

 

Relaterte produkter
Style F seglass

Flow indikator med en klaff og skala for å vise flow.

Style P seglass

«Bulls eye» eller dobbelt vindu seglass.

Style S seglass

Flow indikatorer med en spinner som viser gjennomstrømning i rør.

Gunmetall Range seglass

Serien av seglass i Gunmetal er rimeligere alternativer til seglass i karbonstål eller rustfritt…

Vista Spinner

Med gul rotor som spinner rundt for å indikere gjennomstrømning.

Vista Ball

Teflonkulen vil flyte opp når det er gjennomstrømning.