Om oss

Flow-Teknikk AS ble startet i 1982 av Helge Bjørhall, og er i dag et av de ledende firmaene for leveranse av prosessinstrumenter til industri, forskning og offshore i Norge. Vårt leveringsprogram omfatter blant annet instrumenter for måling og regulering av gasser, væsker, nivå, trykk, samt analyseinstrumenter for pH, ledningsevne og oksygen.

Med lang fartstid i bransjen, og ansatte med over 30 års erfaring fra både små og store leveranser innen prosessinstrumentering, har vi den kompetansen og kunnskapen som trengs for å levere riktig utstyr til hvert enkelt oppdrag.

Spesialkompetanse på flowmåling

Vi i Flow-Teknikk er spesialister innen vårt felt, i tillegg til at vi har spesialkompetanse på flowmåling og tilbyr et komplett flow-program. 

Det finnes mange ulike metoder og måter for å måle flow, og i mange tilfeller kjenner ikke våre kunder til fordelene og ulempene med de ulike instrumentene. Med vår kompetanse kan vi gi gode råd og veiledning ved valg av flowmeter til hvert enkelt prosjekt. 

Tre av våre ansatte er sertifiserte til å reise offshore, slik at vi kan bidra med vår kompetanse der det trengs.

Heleid datterselskap i ADDTECH

Siden 2014 har vi vært et heleid datterselskap i ADDTECH, som er et stort konsern innen teknologihandel med 2 900 ansatte, og en omsetning på rundt 10 milliarder kroner. 

Som datterselskap av ADDTECH følger vi

Vi benytter varslingssystemet til Addtech
https://report.whistleb.com/en/addtech

 

Ta kontakt

Har du behov for prosessinstrumenter til ditt prosjekt? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne gode løsninger. Våre hyggelige ansatte er spesialister innen sitt felt, og bidrar gjerne med gode råd og veiledning slik at du får det beste utstyret for jobben som skal utføres.

Flow-Teknikk As sitt kontor