Finn riktig strømningsmåler for vann

Gjennomstrømningsmålere, eller flowmetere og målere som de også kalles, brukes til å lese hvor stor mengde væske som strømmer gjennom et rør. De brukes omtrent overalt hvor det er behov for å ha oversikt over væsken eller gassen som flyttes. I kommunal sektor brukes for eksempel gjennomstrømningsmålere for vann for å overvåke og sjekke etter lekkasjer i rørsystemet. Noen kommuner selger vann til hverandre, og da brukes vannmålere for å vite vannmengden i rørene.

Flowmetere for vann for alle applikasjoner

Flow-Teknikk har et stort utvalg av flowmetere for vann og kan dekke alle applikasjoner med behov for vannmålere. En del av våre flowmetere for vann kan også enkelt brukes på andre typer væske, ved å endre innstillingene i instrumentet.

Se hele vårt utvalg av vannmålere her.

Alltid rådgivning før kjøp

De fleste vet hva de skal måle, men ikke hvilken type måler de skal bruke. Vi har lang erfaring med flowmetere for de fleste applikasjoner, og gir alltid rådgivning før et salg. Vi gjør alltid en grundig undersøkelse og beregninger før vi gir våre kunder et tilbud. Send oss dine prosessdata, så finner vi riktig flowmeter.

Gjennomstrømningsmålere for vann til leie

Det er ikke alltid det lønner seg å gå til innkjøp av flowmeter. Noen ganger er det mer hensiktsmessig å leie. Derfor tilbyr vi utleie av flere typer flowmetere. Av flowmetere for vann, tilbyr vi utleie på blant annet:

Clamp-on energimåler for vannbåren varme 

Denne festes på utsiden av røret og måler temperatur, mengde og energi, i tillegg til å loggføre data. Denne måleren benytter ultralyd, som gir nøyaktige målinger selv ved lave hastigheter.

Du kan lese mer om clamp-on ultralyd flowmetere til leie her. 

FLUXUS F401

Med Fluxus F401 får du et portabelt flowmeter som er spesialtilpasset vann- og avløpssektoren. Målingene utføres fra utsiden av røret, som betyr at det ikke er nødvendig å gå inn i rørsystemet eller avbryte tilførselen gjennom rørene.

Har du noen spørsmål?

Vi har lang erfaring med instrumenter for måling og hjelper deg med å finne riktig flowmeter, både for salg og utleie. Send oss en henvendelse

Utvalgte produkter
FLUXUS F401

FLUXUS F601

Dette fleksible og brukervennlige bærbare flowmeteret er ideell for service og vedlikehold.

MIS Serien Elektromagnetisk flowmeter

MIS serien er et nytt elektromagnetisk flowmeter utviklet for overvåkning av konduktive væsker i…

Heinrichs EPS/PIT Elektromagnetisk flowmeter

Elektromagnetisk flowmeter som er uavhengig av trykk, temperatur, tetthet, og viskositet.

FLOMID – Elektromagnetisk mengdemåler

Egnet for strømningsmåling av væsker med ledningsevne høyere enn 20 uS/cm.

FLOMAT innstikkbar elektromagnetisk flowmåler

Innstikkbar elektromagnetisk mengdemåler for store rør.