Fluid Components International

Spesialister på termisk flowmåling

FCI har siden 60 tallet jobbet med termisk måleteknologi. Idag leverer FCI termiske flowmetere og switcher, for industrielle applikasjoner. I tillegg leverer FCI strømningsrettere for applikasjoner, som har vanskeligheter med å oppnå nok rettstrekk før et flowmeter. Selskapet har hovedkontor i California USA, og har 230 ansatte på verdensbasis. Selskapet har flere kontorer i verden. Med regionalt salgskontor i Nederland som gir support til Norge. Med sin patenterte teknologi, leverer FCI høy nøyaktighet og lang levetid på sine målere.

«To continually meet and exceed the parties of interests’ expectations and requirements for products and services and to continuously improve the effectiveness of the quality management system»

FCI drifter også sin egen kalibreringslab, hvor alle målere blir kalibrert i henhold til ISO 17025 standard. Alle målere blir i tillegg kalibrert på aktuell gass som kunder skal bruke i prosessen sin, dette inkluderer også en egen fakkel for kalibrering.

Banner. Oppsett av kalibreringsstasjoner hos en produsent. Rør der instrumenter er tilkoblet for kalibrering.
Utvalgte produkter
FCI ST100A Masseflowmeter

ST100 er den mest avanserte måleren fra FCI.

FCI ST80 Masseflowmeter

Høykvalitets måler, for måling av gassmengde.

FCI ST50 Masseflowmeter

En kompakt, rimelig løsning for nøyaktig måling av mengde for luft, komprimert luft eller…

FLT93S/F Termisk flow switch

FLT93S/F termisk flow switch, er en instikkbar termisk flow switch for flow og temperatur…

FLT93B

Flt93b fra FCI er en robust flow switch uten bevegelige deler.

Banner flow-teknikk
lurer du på noe?

Vil du vite mer?

Her kan du sjekke hjemmesiden til vår leverandør

Les mer

Relevante artikler

  • FCI E-bok

    FCI sin E-bok er en bok på 36 sider om luft og gassmåling med termisk mengdemåler. Målet med denne boken er å gi kunder en ressurs for å løse tekniske utfordringer knyttet til flowmåling av gass.

  • Måling av våt gass med termisk måler fra FCI

    Det kan være utfordrende å måle våt eller fuktig gass med termiske sensorer. Dette er på grunn av den store kjøleeffekten som vann har på en