systec Controls Mess- und Regeltechnik GmbH

systec Controls er et innovativt og dynamisk selskap, med sin ekspertise over to tiår innen industriell strømningsmålingsteknologi og laboratorievaliderte miljøovervåkings- og måleteknikker. Det mest slående eksemplet på vår kompetanse er deltaflow – integrert med det gjennomsnittlige pitotrøret, hvis spesielle profil har introdusert en spesiell dimensjon til dp-måling.

Hos systec Controls tilbyr vi innovative teknologier, inkludert løsninger for ultralydstrømmåling, allsidige produkter, individuell rådgivning og utmerket service som passer hver enkelt kunde. Som et resultat er vi en av de ledende leverandørene innen industriell strømningsmåling av clamp-on og in-line systemer, hel- og delvis fylte rør, transparente og kontaminerte medier.

Siden 2006 har systec Controls levert gass-massestrømmålere til bilindustrien, og denne nye teknologien gir unike fordeler for motorprodusentene – høy motstand mot forurensninger, en usedvanlig høy levetid og svært høy nøyaktighet selv ved pulserende strømninger. Dette bidrar til reduksjon av forurensende gasser, en økning i motoreffektivitet og hjelper produsentene med å oppfylle miljøforskriftene og utslippsstandardene.

Midlende pitot rør montert i in-line målekammer
Utvalgte produkter
Deltaflow Pitotrør

Deltaflow er en kostnadseffektivt og energieffektiv mengdemåler som bruker et midlende Pitotrør…

Banner flow-teknikk
lurer du på noe?

Vil du vite mer?

Les mer om vår leverandør på deres hjemmeside

Les mer