Vår eier

Vi er stolte over å være en del av Addtech konsernet siden 2014 da de overtok
100% eierandel i Flow-Teknikk AS

Addtech er et svensk børsnotert konsern med cirka 150 selskaper. De har en omsetning på rundt 15 milliarder kroner med et bredt spekter innen teknologihandel.

Dette er Addtech

Addtech er et svensk børsnotert konsern for tekniske løsninger. Virksomheten omfatter om lag 150 uavhengige selskaper som selger høyteknologiske produkter og løsninger til kunder primært innen produksjon og infrastruktur i rundt 20 land. Addtech skaper optimale forutsetninger for lønnsomhet og vekst i våre selskaper.

Addtech’s visjon

Vi skal være ledende innen verdiskapende tekniske løsninger for en bærekraftig fremtid. Våre selskaper skal oppfattes som den dyktigste, mest stabile og bærekraftige partneren av både våre kunder, leverandører og ansatte.

Addtech’s DNA

Addtech er en fullstendig desentralisert organisasjon med en unik kultur basert på vilje til å ta ansvar. Vi tror at de beste beslutningene tas nær kunden og at frihet med ansvar er den beste måten å drive virksomheten vår på. Forretningssans, entreprenørskap og småskala – storskala bedrifter er andre viktige komponenter i vårt DNA. Vi kombinerer det beste fra to verdener: den finansielle styrken, erfaringen og det brede nettverket til et større, børsnotert selskap med entreprenørens personlige engasjement og forretningssans.

Banner som viser to personer i arbeidsklær som jobber i en industribedrift, begge har hvite hjelmer og ser på en datamaskin.

Utprøvd forretningsmodell

Grunnlaget for vår forretningsmodell er mer enn 100 år gammelt og er basert på å tilby behovtilpassede og bærekraftige tekniske løsninger. Behovene er ofte teknologisk komplekse, og krever at vi har både teknisk kunnskap og forståelse for våre kunders virksomhet for å lykkes. Våre løsninger inkluderer både egne produkter og merkevarer, modifiserte produkter og løsninger og handelsprodukter fra vårt brede nettverk av leverandører.

Slik genererer vi lønnsom og bærekraftig vekst

Vi legger til rette for optimale forhold for selskapenes lønnsomhet og vekst ved å tilføre ressurser, utveksle kunnskap via nettverk og være aktive eiere. Kombinert med våre pågående oppkjøp av ny virksomhet, sikrer vi lønnsom og bærekraftig vekst over tid.

Klare krav til organisasjonen

Selskapene innenfor Addtech drives under egne merkevarer og står fritt til å drive og utvikle sin egen virksomhet, så lenge de leverer på våre konsernomfattende mål. Vi stiller tre grunnleggende krav til alle selskaper i konsernet innenfor: Vekst, Lønnsomhet, og Bærekraftig utvikling.

Stor banner som viser rørføring og trykkmåling av hydrogen som blir brukt som fornybar energi .