Håkon Rygh AS

-Jeg kan absolutt anbefale Flow-Teknikk videre til andre i bransjen

Håkon Rygh AS har fått levert flow-produkter i minst 20 år.
Håkon Rygh AS er et ingeniørfirma som leverer kundespesifiserte løsninger for deteksjon og gassanalyse. De designer og bygger alt fra enkle gass-deteksjonssystemer til kompliserte analysesystemer for optimalisering innen prosesstyring og avgassmåling. De har holdt på siden 1955, og holder til på Godvik utenfor Bergen.

Rune Haugland er service manager, og har ansvar for service, systemutvikling og innkjøp av varer og produkter. Han har jobbet i Håkon Rygh AS i 43 år, og klarer ikke lenger å huske hvor lenge de har vært kunde av Flow-Teknikk.

– Det er lenge! Sikkert minst 20 år, men det kan godt hende det er mye lenger, ler han.

Haugland har hatt samme kontaktperson i Flow-Teknikk i alle årene.

– Vi har et veldig godt kundeforhold. Vi har hatt Edgar som kontaktperson hele tiden, og det eneste negative jeg har å komme med er at han kanskje går av med pensjon snart, sier Haugland.

God oppfølging og tillit er viktig
Fra Flow-Teknikk får Håkon Rygh AS hovedsakelig levert flowmeter og flowalarmer. De har også en del rotameter og trykktankmeter.

– Det er fremst produkter innenfor flow, både i vanlig og eksplosjonsfarlige områder. Vi får veldig god oppdekning og hjelp av Edgar, og det er veldig, veldig viktig. Det er også viktig for oss å velge norske leverandører, forteller han.

På spørsmål om Flow-Teknikk gir god rådgivning svarer han:

– Ja, det er derfor vi bruker dem! Det har mye med tillit å gjøre, og vi får alltid de rette produktene og pleier å diskutere oss frem til en løsning. Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen fra Edgar. Vi har heller aldri trengt service eller reparasjoner på et eneste produkt.

Rune Haugland forteller at han ofte tipser sine kunder om Flow-Teknikk.

– Hvis jeg har kunder som trenger noe Flow-Teknikk leverer pleier jeg å enten kjøpe inn for dem, eller henvise dem direkte. Jeg kan absolutt anbefale Flow-Teknikk videre til andre i bransjen, avslutter han.

Banner flow-teknikk
lurer du på noe?

Ta kontakt

Ta kontakt dersom du har spørsmål til oss eller om vår referanse.

Ta kontakt
Rotameter FGM1190-97

Glassrørsrotameter hvor det er enkelt å bytte målområdene.

MASS-VIEW ® Digitalt rotameter

Et smart alternativ til tradisjonelle rotametere. Digital termisk måler, uavhengig av trykk og…

PS plastrotameter

Et enkelt plastrotameter med mange muligheter. Måleområde fra 4 l/t til 50 m3/h H2O ved 20 º C…

RS Rotameter

Purgerotameter for mengdemåling av oksygen.