IKM Laboratorium

– Flowmeterne som vi får fra Flow-Teknikk er veldig brukervennlige

IKM Laboratorium er Norges ledende leverandør av utstyr og instrumenter til utleie, både på land og til offshoresektoren. I tillegg utfører de kalibrering av utstyr onshore og offshore. IKM Laboratorium har vært kunde hos Flow-Teknikk i flere år, og kjøper instrumenter som blir leid ut fortløpende til deres kunder.

Paul Hole jobber i IKM Laboratorium, og forteller om viktigheten av å kunne tilby gode og nøyaktige produkter til utleie, og om kundeforholdet deres til Flow-Teknikk.

– Mesteparten av våre kunder jobber offshore. Til disse leier vi ut blant annet pumper, trykkloggere og forskjellige typer flowmeter – som for eksempel ultrasonisk flowmeter. Vi kjøper hovedsakelig flowmetere fra Flow-Teknikk, som vi både leier ut og og bruker selv, forteller han.

Som utleier av utstyr er det viktig med gode produkter som fungerer godt. Hole forteller at det får de fra Flow-Teknikk.

– Flowmeterne som vi får fra Flow-Teknikk er veldig brukervennlige, og vi får ofte gode tilbakemeldinger. De blir kalibrert på fabrikken før de leveres til oss, i tillegg til at vi også kalibrerer dem selv før vi leier dem ut til våre kunder.

Flinke folk og gode produkter
IKM Laboratorium driver selv med kalibrering av utstyr, og de har god kompetanse på eget utstyr. Hole forteller at det likevel er fint å ha andre å kunne samarbeide med dersom det oppstår et problem som må løses.

– Vi har veldig flinke folk her på IKM Laboratorium som vet hvordan de skal få instrumentene til å fungere, men hvis det er noe vi står fast med så kan vi alltid ringe Flow-Teknikk slik at de kan hjelpe oss. Det fungerer veldig bra, forteller han.

Hole har jobbet i IKM Laboratorier i 23 år og forteller at de har vært kunde hos Flow-Teknikk de siste 17 årene. Grunnen til dette er fordi de leverer gode produkter og har et godt kundeforhold med Flow-Teknikk.

– Vi har vært kunde hos Flow-Teknikk lenge. Det første innkjøpet vi gjorde var i 2003, og det er jo blitt mange år siden nå. Kundeforholdet vårt fungerer bra. Aleksander har vært innom oss og hilst på et par ganger, i tillegg til at vi har kontakt med flere folk fra Flow-Teknikk. De er hyggelige og flinke folk!

Han utdyper videre:

– Det som er viktig for oss å få fram er at Flow-Teknikk stiller opp og hjelper oss hvis vi får problemer med utstyret. Vi vet at vi blir prioritert hvis vi tar kontakt, og det er viktig for oss.

Hole er tydelig på hvorfor IKM Laboratorium har vært kunde hos Flow-Teknikk så lenge.

– Det er flinke folk og gode produkter, og det er også derfor vi kjøper fra Flow-Teknikk. Vi som holder på med utleie må ha gode produkter, og det får vi fra Flow-Teknikk. Jeg anbefaler de gjerne videre til andre, forteller han avslutningsvis.

Banner flow-teknikk
lurer du på noe?

Ta kontakt

Ta kontakt dersom du har spørsmål til oss eller om vår referanse.

Ta kontakt
Utvalgte produkter
FLUXUS F601

Dette fleksible og brukervennlige bærbare flowmeteret er ideell for service og vedlikehold.

KEM Küppers ZHM Gear Flowmeter

Tannhjul / Gear flowmeter med gjenget tilkopling. Opp til 630 bar.

KEM Küppers HM Turbin Flowmeter

Turbin flowmeter med flenstilkopling. For trykk opp til 1600 bar.