Nivå

Flow-Teknikk er blant de ledende firmaer for leveranse av prosessinstrumenter til norsk industri, forskning og offshore. Vi leverer en rekke forskjellige produkter, inkludert flowmetere. Vi har over 30 års erfaring med leveranser innen prosessinstrumentering.

Flow-Teknikk spesialiserer seg på flowmåling, og leverer ledende produkter innen de fleste mengdemåler applikasjonene. Våre leverandører holder stort sett til innen EU og USA. Våre leverandører jobber kontinuerlig for å utvikle og forbedre produktene sine. Du kan stole på at våre produkter innehar den nyeste teknologien på markedet.

For å kunne måle hastigheten og gjennomstrømningen av stoffene inne i rørene, er “Clamp-on”-ultralyd mengdemåler et godt valg. Det kan raskt monteres utenpå røret. Man fester to ultralyd-transducere utenpå røret og man vil da kunne måle gjennomstrømningen. Termisk-masse-flowmeteret kompenserer automatisk for endring av trykk og temperatur, og dette kan være et nyttig verktøy desom trykk og temp endrer seg.

Flow-Teknikk leverer et bredt spekter av mengdemålere for væske og for gass. Dette gjør oss istand til å kunne levere til nær sagt alle applikasjoner, som trenger mengdemålere.

Relaterte produkter
APC-2000ALW_SG

Aplisens smart transmitter for nedsenkbare nivå trykktransmittere.

Techfluid LU

Kompakt ultralyd nivåmåler i plast (PP eller PVDF).

LC nivåvakt

Nivåvakt med innebygget reedkontakt.

LT Nivåindikator

Nivå indikator med lokal visning og transmitter med enkel konstruksjon. Kan brukes ved høye trykk…

Hydrostatisk Probe, SGE-25

Hydrostatisk probe SGE-25C Måleområde 0 .. 2; 0th .. 4; 0th .. 10 m H2O.

LTDR Radar nivåtransmitter

Radar nivåtransmitter for presis og stabil måling av nivå og punkt måling.

LC40 nivåvakt

LC40 er en nivåvakt for væsker. Den er robust, pålitelig, allsidig og lett å tilpasse.

PCE-28P Nedsenkbar Trykktransmitter

Nedsenkbar trykktransmitter. Måleelementet er montert i enden av en fast stang.